• Soprano Ice / Alexandrite

Το Soprano ICE διαθέτει τη μοναδική τεχνολογία AlexTM της Alma, η οποία συνδυάζει τα υψηλά οφέλη απορρόφησης του μήκους κύματος των Alexandrite 755nm με την κάλυψη της θεραπείας και την άνεση. Η προηγμένη τεχνολογία ICETM δροσίζει το δέρμα κατά τη διάρκεια της θεραπείας για μεγαλύτερες χρονικές περιόδους, ελαχιστοποιώντας τον κίνδυνο εγκαυμάτων ενώ διατηρεί τη θερμότητα μέσα στο χόριο όπου στοχεύονται τα θυλάκια της τρίχας. Το αποτέλεσμα είναι μια πρωτοποριακή λύση αφαίρεσης τρίχας που προσφέρει εξαιρετικά αποτελέσματα για όλους τους τύπους δέρματος – συμπεριλαμβανομένου του μαυρισμένου δέρματος.

Η τελευταία γενιά του βραβευμένου συστήματος αποτρίχωσης λέιζερ Soprano, το Soprano ICE χρησιμοποιείται από προηγμένες κλινικές αποτρίχωσης και κορυφαίους γιατρούς σε όλο τον κόσμο.

Η πλατφόρμα ICE της Soprano αντιπροσωπεύει μια νέα εποχή στην τεχνολογία αποτρίχωσης με λέιζερ και μεθόδους θεραπείας. Με την ενσωμάτωση πολλών μηκών κύματος λέιζερ και τεχνολογιών, το Soprano ICE εμφανίζει τα παρακάτω πλεονεκτήματα:

  • Γίνεται σχεδόν χωρίς πόνο
  • Υπάρχει αποδεδειγμένο αρχείο ασφαλείας
  • Ενδείκνυται για όλους τους τύπους δέρματος
  • Πραγματοποιείται και σε μαυρισμένο δέρμα (δηλαδή καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου)
  • Παρουσιάζει πλήρες ποσοστό κάλυψης

Η τεχνολογία του Soprano Ice είναι υψηλή και το γρήγορο αποτέλεσμα που αποδίδει οφείλεται στις δύο μεθόδους αποτρίχωσης που παρέχει: τη (Dual Mode) Παλμό- Παλμό (τεχνολογία HR) και την Eν κινήσει τεχνολογία (In Motion /SR). Η τελευταία, είναι αποκλειστική τεχνολογία αποτρίχωσης της Alma Lasers και χρησιμοποιείται παγκοσμίως.

Συγκεκριμένα, το Soprano Ice αυξάνει σταδιακά τη θερμοκρασία της επιδερμίδας, έως ότου καταστραφούν αποτελεσματικά οι θύλακες τις τρίχας και εμποδιστεί η επανέκφυση τους. Παράλληλα, με τους πολύ μικρής διάρκειας παλμούς, τη μεγάλη συσσώρευση ενέργειας και την αύξηση της θερμοκρασίας του δέρματος καταφέρνει να είναι αποτελεσματικό, εντελώς ανώδυνα. Η εν κινήσει (in motion) τεχνική είναι αυτή που καλύπτει όλη την επιθυμητή περιοχή και προστατεύει από εγκαύματα. Έτσι, ο συνδυασμός όλων αυτών δίνει το γρήγορο και ανώδυνο αποτέλεσμα που όλοι επιθυμούν.

Η κεφαλή φέρει ψυκτικό μηχανισμό νέας τεχνολογίας (TEC = Contact Thermoelectrical Cooling) για την προστασία του δέρματος και η εν λόγω τεχνολογία εφαρμόζεται με την εν κινήσει (In-Motion™) πατενταρισμένη τεχνική της Alma Lasers, μειώνοντας ακόμα πιο πολύ το οποιοδήποτε ρίσκο και καθιστώντας τη διαδικασία της θεραπείας πραγματικά ανώδυνη για τον ασθενή.

Το Soprano Ice είναι το πιο ασφαλές, γρήγορο, αποτελεσματικό και ανώδυνο laser στην αγορά. Οι θύλακες κάτω από το δέρμα καταστρέφονται χωρίς να τραυματίζεται η επιφάνεια της επιδερμίδας και χωρίς να επηρεάζονται οι γύρω ιστοί. Τα αποτελέσματα του Soprano Ice είναι κλινικά αποδεδειγμένα και έχουν εγκριθεί από το μεγαλύτερο Οργανισμό Τροφίμων και Φαρμάκων της Αμερικής (F.D.A.).

Συχνές ερωτήσεις:

Πόσες συνεδρίες χρειάζονται;

Ο αριθμός των συνεδριών καθορίζεται με βάση κάποιους παράγοντες που διαφέρουν από άτομο σε άτομο. Όπως έχει αναφέρει, κατόπιν κλινικών μελετών, ο καθηγητής Uwe Paasch του Πανεπιστημίου Leipzig στη Γερμανία, συνήθως απαιτούνται 4-6 συνεδρίες για να εξαλειφθεί το 85% της ανεπιθύμητης τριχοφυΐας (The European Aesthetic Guide, 2014).

Το αποτέλεσμα είναι μόνιμο;

Ναι, διότι η καταστροφή των θυλάκων είναι μη αναστρέψιμη. Στόχος είναι με την επανάληψη των συνεδριάσεων να καταστραφούν όλοι οι θύλακες στην περιοχή που θέλει ο ασθενής να απαλλαγεί από την ανεπιθύμητη τριχοφυΐα. Το Soprano Ice είναι αποτελεσματικό σε ένα ευρύτερο φάσμα περιστατικών και καλύπτει ακόμα και την σκούρα επιδερμίδα ενώ αντιμετωπίζει και πιο λεπτές τρίχες.

Είναι επώδυνη θεραπεία;

Λόγω της κεφαλής που φέρει τον ψυκτικό μηχανισμό, όπως αναφέρθηκε και παραπάνω, η θεραπεία είναι σχεδόν ανώδυνη και χωρίς να τραυματίζει την επιφάνεια της επιδερμίδας.

  • Fractional laser

Πρόκειται για μία νέα τεχνολογία στον κλάδο των laser και όχι για κάποιο συγκεκριμένο μηχάνημα όπως συχνά λανθασμένα ερμηνεύεται. Το στοιχείο το οποίο το κάνει να διαφέρει από τα υπόλοιπα laser είναι ότι πρόκειται για πολλές ακτίνες laser μικρότερης διαμέτρου που έχουν κενό μεταξύ τους. Με αυτόν τον τρόπο γίνονται πολλοί μικροσκοπικοί τραυματισμοί κάτω από την επιδερμίδα, αφήνοντας παράλληλα άθικτα τμήματα υγιούς ιστού για ταχύτερη επούλωση και αποτελεσματικότερη ανάπλαση μέσω ενεργοποίησης του μηχανισμού κολλαγονογένεσης χαρίζοντας στον ασθενή ένα πιο φωτεινό και νεανικό δέρμα.

Επιτυγχάνεται ουσιαστική αναζωογόνηση και ανάπλαση κολλαγόνου εξαλείφοντας όλα τα σημάδια γήρανσης. Σβήνονται με εκπληκτικά αποτελέσματα λεπτές ρυτίδες και κηλίδες.

Συχνές ερωτήσεις:

Πόσες συνεδρίες χρειάζονται για να επιτευχθεί το επιθυμητό αποτέλεσμα;

Χρειάζονται 3-5 συνεδρίες με μεσοδιαστήματα 3 εβδομάδων.

Μετά τη θεραπεία το άτομο μπορεί να επιστρέψει κανονικά στις καθημερινές του δραστηριότητες;

Μερικές μόνο ώρες μετά τη θεραπεία το άτομο επιστρέφει κανονικά στις καθημερινές του δραστηριότητες. Κατά τη διάρκεια 2-3 πρώτων ωρών υπάρχει μία ήπια ερυθρότητα και οίδημα.

Ξεκίνησα μ' ένα δοκιμαστικό ραντεβού αλλά είδα τόσο μεγάλη διαφορά που δε θα μπορούσα να μην επιλέξω την ολοκληρωμένη θεραπεία

Χριστίνα Τ. 35 ετών
Χριστίνα Τ. 35 ετών

Στην αρχή με άγχωνε η διαδικασία της επέμβασης αλλά ο γιατρός αφιέρωσε πολύ χρόνο για να συζητήσει μαζί μου και να μου εξηγήσει τις λεπτομέρειες της επέμβασης που με ενδιέφερε και το αποτέλεσμα με δικαίωσε

Γιάννης Κ. 40 ετών
Γιάννης Κ. 40 ετών

Πέρα από ένας εξαιρετικός γιατρός είναι και άνθρωπος με το Α κεφαλαίο και στάθηκε δίπλα μου όποτε τον χρειάστηκα

Κατερίνα Μ. 50 ετών
Κατερίνα Μ. 50 ετών