Το Soprano ICE, είναι το τελευταίο μοντέλο διοδικού λέιζερ,το οποίο διαθέτοντας τη μοναδική τεχνολογία AlexTM της Alma συνδυάζει και το μήκος κύματος του Αλεξανδρίτη στα 755 nm. Η προηγμένη τεχνολογία ICETM δροσίζει το δέρμα κατά τη διάρκεια της θεραπείας για μεγαλύτερες χρονικές περιόδους, ελαχιστοποιώντας τον κίνδυνο εγκαυμάτων ενώ διατηρεί τη θερμότητα μέσα στο χόριο όπου στοχεύονται τα τριχοθυλάκια. Το αποτέλεσμα είναι μια πρωτοποριακή λύση για τη καταστροφή της τρίχας που προσφέρει εξαιρετικά αποτελέσματα για όλους τους τύπους δέρματος – συμπεριλαμβανομένου του μαυρισμένου δέρματος.

Η τελευταία γενιά του βραβευμένου συστήματος αποτρίχωσης λέιζερ Soprano, χρησιμοποιείται από προηγμένες κλινικές αποτρίχωσης και κορυφαίους γιατρούς σε όλο τον κόσμο. Το Soprano ICE αντιπροσωπεύει μια νέα εποχή στην τεχνολογία αποτρίχωσης με λέιζερ. Με την ενσωμάτωση πολλών μηκών κύματος λέιζερ και τεχνολογιών, εμφανίζει τα παρακάτω πλεονεκτήματα:

  • Γίνεται σχεδόν χωρίς πόνο
  • Υπάρχει αποδεδειγμένο αρχείο ασφαλείας
  • Ενδείκνυται για όλους τους τύπους δέρματος
  • Πραγματοποιείται και σε μαυρισμένο δέρμα (δηλαδή καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου)
  • Επιτυγχάνεται οριστική απαλλαγή απο την ανεπιθύμητη τριχοφυΐα

Η τεχνολογία του Soprano Ice είναι υψηλή και το γρήγορο αποτέλεσμα που αποδίδει οφείλεται στις δύο μεθόδους αποτρίχωσης που παρέχει: τη Παλμό- Παλμό (τεχνολογία HR) και την Eν κινήσει τεχνολογία (In-Motion™/SHR). Η τελευταία, είναι αποκλειστική τεχνολογία αποτρίχωσης της Alma Lasers και χρησιμοποιείται παγκοσμίως.

Συγκεκριμένα, το Soprano Ice αυξάνει σταδιακά τη θερμοκρασία της επιδερμίδας, έως ότου καταστραφούν αποτελεσματικά οι θύλακες τις τρίχας και εμποδιστεί η επανέκφυση τους. Παράλληλα, με τους πολύ μικρής διάρκειας παλμούς, τη μεγάλη συσσώρευση ενέργειας και την αύξηση της θερμοκρασίας του δέρματος καταφέρνει να είναι αποτελεσματικό, εντελώς ανώδυνα. Η εν κινήσει τεχνική είναι αυτή που καλύπτει όλη την επιθυμητή περιοχή, χωρίς τη χαρακτηριστική δύσοσμη μυρωδιά που παράγεται κατα τη διάρκεια εξάχνωσης της τρίχας και ελαχιστοποιώντας το ρίσκο εγκαύματος. Έτσι, ο συνδυασμός όλων αυτών δίνει το γρήγορο και ανώδυνο αποτέλεσμα που όλοι επιθυμούν. Τα αποτελέσματα είναι θεαματικά από την πρώτη κιόλας συνεδρία, μειώνοντας τη τριχοφυΐα σε σημαντικό βαθμό.

Η κεφαλή φέρει ψυκτικό μηχανισμό νέας τεχνολογίας (TEC = Contact Thermoelectrical Cooling) για την προστασία του δέρματος και η εν λόγω τεχνολογία εφαρμόζεται με την εν κινήσει πατενταρισμένη τεχνική της Alma Lasers, μειώνοντας ακόμα πιο πολύ το οποιοδήποτε ρίσκο και καθιστώντας τη διαδικασία της θεραπείας πραγματικά ανώδυνη για τον ασθενή.

Το Soprano Ice είναι το πιο ασφαλές, γρήγορο, αποτελεσματικό και ανώδυνο laser στην αγορά. Οι θύλακες κάτω από το δέρμα καταστρέφονται χωρίς να τραυματίζεται η επιφάνεια της επιδερμίδας και χωρίς να επηρεάζονται οι γύρω ιστοί. Τα αποτελέσματα του Soprano Ice είναι κλινικά αποδεδειγμένα και έχουν εγκριθεί από το μεγαλύτερο Οργανισμό Τροφίμων και Φαρμάκων της Αμερικής (F.D.A.)  αποτελώντας το μόνο laser αποτρίχωσης που φέρει έγκριση για εφαρμογή στα μαυρισμένα από τον ήλιο δέρματα και στους σκούρους φωτότυπους.

Video

Ερωτήσεις

Ο αριθμός των συνεδριών καθορίζεται με βάση κάποιους παράγοντες που διαφέρουν από άτομο σε άτομο. Όπως έχει αναφέρει, κατόπιν κλινικών μελετών, ο καθηγητής Uwe Paasch του Πανεπιστημίου Leipzig στη Γερμανία, συνήθως απαιτούνται 4-6 συνεδρίες για να εξαλειφθεί το 85% της ανεπιθύμητης τριχοφυΐας (The European Aesthetic Guide, 2014).

Ναι, διότι η καταστροφή των θυλάκων είναι μη αναστρέψιμη. Στόχος είναι με την επανάληψη των συνεδριών να καταστραφούν όλοι οι θύλακες στην περιοχή που θέλει ο ασθενής να απαλλαγεί από την ανεπιθύμητη τριχοφυΐα. Το Soprano Ice είναι αποτελεσματικό σε ένα ευρύτερο φάσμα περιστατικών και καλύπτει ακόμα και την σκούρα επιδερμίδα ενώ αντιμετωπίζει και πιο λεπτές τρίχες.

Λόγω της κεφαλής που φέρει τον ψυκτικό μηχανισμό και καθώς δεν τραυματίζεται η επιφάνεια της επιδερμίδας, η θεραπεία καθίσταται ανώδυνη.