Το δέρμα στο εσωτερικό των βραχιόνων χαλαρώνει και γίνεται πλαδαρό είτε λόγω ηλικίας είτε λόγω αύξησης ή μείωσης βάρους. Με την Ανόρθωση βραχιόνων αφαιρείται το δέρμα που περισσεύει και το μπράτσο αποκτά μία πιο αρμονική εμφάνιση. Ανάλογα με την περίπτωση και τoν βαθμό πτώσης και χαλάρωσης των ιστών, η τομή μπορεί είτε να περιορισθεί μόνο στην περιοχή της μασχάλης (ελάχιστα ορατή) είτε να επεκταθεί από τη μασχάλη έως και λίγο πιο πάνω από το εσωτερικό του αγκώνα. Συνήθως, συνδυάζεται με λιποαναρρόφηση και γίνεται προσπάθεια περιορισμού της τομής στην μασχαλιαία χώρα όπου αυτό είναι εφικτό ώστε να γίνεται πιο δύσκολα αντιληπτή.

Συχνές Ερωτήσεις

Σε 1 εβδομάδα περίπου, ο ασθενής μπορεί να επιστρέψει κανονικά στην εργασία του με περιορισμό φυσικά των κινήσεων των άνω άκρων.

Η επέμβαση διαρκεί 2 ώρες. Γίνεται με τοπική αναισθησία και μέθη και λίγες ώρες μετά ο ασθενής εξέρχεται από την κλινική.

Για ένα μήνα ο ασθενής φοράει ειδικό κορσέ. Στις καθημερινές του δραστηριότητες επιστρέφει από την επόμενη μέρα. Ωστόσο, αποφεύγει να σηκώνει βάρη και να κάνει απότομες κινήσεις με τα χέρια για τις επόμενες 15 μέρες.

Μερικά παραδείγματα από τα αποτελέσματα μας

  • Περιστατικό 1
Περιστατικό 1