Το Venus Legacy αποτελεί μια πρωτοποριακή μη χειρουργική τεχνική για σμίλευση του περιγράμματος του σώματος, μείωση κυτταρίτιδας, βελτίωση ραγάδων και σύσφιξη δέρματος για το πρόσωπο, το λαιμό και το σώμα. Τεχνολογία η οποία έχει εγκριθεί από το FDA για τη χρήση συνδυασμού Πολυπολικών Ραδιοσυχνοτήτων και Παλμικών Ηλεκτρομαγνητικών Πεδίων παρέχοντας ασφαλείς θεραπείες χωρίς πόνο και βέλτιστα αποτελέσματα.

Η Πολυπολική Ραδιοσυχνότητα (RF) χρησιμοποιεί έναν μοναδικό αλγόριθμο για να παρέχει πιο ομοιογενή θέρμανση σε πολλαπλά βάθη ιστών, επιτρέποντας ταχύτερη συσσώρευση θερμότητας και ευκολότερη διατήρηση της θεραπευτικής θερμοκρασίας. Αυτό προάγει την αποτελεσματικότητα και ενισχύει την ασφάλεια. Η επίδρασή του ενισχύεται από τα παλμικά ηλεκτρομαγνητικά πεδία (PEMF), μια μη θερμική τεχνολογία που εκπέμπεται μέσω ηλεκτροδίων.

Η τεχνολογία VariPulse χρησιμοποιείται για την προσωρινή βελτίωση της τοπικής κυκλοφορίας του αίματος. Επιτρέπει στην Venus LegacyTM να αντιμετωπίζει αποτελεσματικά πιο δύσκολα αισθητικά προβλήματα, όπως τοπικές εναποθέσεις λίπους και κυτταρίτιδα. Με το vacum του VariPulseTM, ο χειριστής μπορεί να φτάσει σε μια υψηλότερη, πιο αποτελεσματική θεραπευτική θερμοκρασία η οποία δύναται να διατηρηθεί καθ’ όλη τη διάρκεια της συνεδρίας (ειδικά σε μεγάλες περιοχές του σώματος), διατηρώντας παράλληλα τη θεραπεία άνετη για τον ασθενή. Αυτή η καινοτόμος τεχνολογία εξασφαλίζει τη μέγιστη άνεση του ασθενούς και οδηγεί σε εξαιρετικά κλινικά αποτελέσματα.