Με τη θεραπεία αυτή επιτυγχάνεται η άμεση ενυδάτωση του προσώπου καθώς και του λαιμού αλλά και του ντεκολτέ. Χρησιμοποιούνται πολυβιταμινούχα σκευάσματα με ιχνοστοιχεία και υαλουρονικό οξύ. Με αυτόν τον τρόπο επιτυγχάνεται η αναγέννηση των κυττάρων με αποτέλεσμα το δέρμα να είναι πιο λείο, φωτεινό και ελαστικό.

Η θεραπεία αυτή ονομάστηκε έτσι διότι συνιστάται στην ενέσιμη έκχυση ουσιών στο μεσόδερμα δηλαδή στα στρώματα του δέρματος κάτωθεν της επιδερμίδος με σκοπό τη βαθιά ενυδάτωση, τη βελτίωση των λεπτών ρυτίδων και την πρόληψη εμφάνισης νέων, τη βελτίωση των μαύρων κύκλων καθώς και μια ήπια λιποδιαλυτική και συσφιγκτική δράση όσον αφορά στα διαλύματα μεσοθεραπείας σώματος.Εφαρμόζεται κυρίως όταν ο ενδιαφερόμενος θέλει να βελτιώσει την υφή του δέρματος που μπορεί να πάσχει από αφυδάτωση, φωτογήρανση και λεπτές ρυτιδώσεις. Ακόμη, εφαρμόζεται ως θεραπεία κυτταρίτιδας σώματος ή μικρής ποσότητας τοπικού λίπους.

Στη θεραπεία αυτή χρησιμοποιούνται εξαιρετικά λεπτές βελόνες και γι’ αυτό το λόγο η διαδικασία είναι ελάχιστα επώδυνη. Είναι θεαματικά αποτελεσματική όταν πρόκειται για μικρές περιοχές τοπικού λίπους. Επιτυγχάνεται  λιπόλυση και  σύσφιξη του δέρματος, αποτελέσματα τα οποία αρχίζουν να γίνονται ορατά μετά την 3η συνεδρία. Κάθε συνεδρία διαρκεί 15-20 λεπτά.

Video

Συχνές Ερωτήσεις

Χρειάζονται 4-6 συνεδρίες ανάλογα με το υλικό που χρησιμοποιείται αλλά και τις ανάγκες του δέρματος με μεσοδιαστήματα 15-20 ημερών. Το τελικό αποτέλεσμα είναι αθροιστικό.

Το αποτέλεσμα διαρκεί για αρκετούς μήνες. Συνιστούμε μια επανάληψη ενός κύκλου μεσοθεραπειών ανά 6μηνο για συντήρηση του μέγιστου αισθητικού αποτελέσματος.