Πρόκειται για την πλέον εξελιγμένη μορφή λιποαναρρόφησης που χρησιμοποιεί την τελευταία λέξη της τεχνολογίας VASER , όπου μέσω της χρήσης υπερήχων το λίπος αρχικά ρευστοποιείται και στη συνέχεια αφαιρείται προσεκτικά επιτυγχάνοντας παράλληλα ρίκνωση του υπερκείμενου δέρματος και αποφυγή χαλάρωσης του.

Με την συγκεκριμένη τεχνική και αφού αφαιρεθεί το λίπος, το σώμα σμιλεύεται και οι μύες τονίζονται και προβάλλονται φυσικά . Ταυτόχρονα το λίπος που αναρροφάται μπορεί να μεταφερθεί μέσω ειδικής τεχνικής λιπογλυπτικής σε άλλα σημεία ανάλογα τις ανάγκες δίνοντας έτσι την εικόνα ενός ακόμα πιο καλογυμνασμένου, γραμμωμένου σώματος.

Video

Συχνές Ερωτήσεις

Μπορεί να εφαρμοσθεί σε διάφορες περιοχές του σώματος όπως η κοιλιά ( 6 pack ), το στήθος, οι γλουτοί, η μέση , η πλάτη, οι ραχιαίοι, οι ώμοι ( δελτοειδείς ), οι μηροί και οι βραχίονες.

Τα αποτελέσματα είναι άμεσα ορατά ωστόσο το τελικό αποτέλεσμα που αναμένει κανείς είναι περίπου στους 3 μήνες όταν και ολοκληρώνεται η διαδικασία της πλήρους επούλωσης και σύσφιξης των ιστών αλλά και υποχώρηση των οιδημάτων.

Ναι το αποτέλεσμα είναι μόνιμο εφόσον πάντα ο ασθενής διατηρεί το βάρος του σταθερό.

Μερικά παραδείγματα από τα αποτελέσματα μας

  • Περιστατικό 1
  • Περιστατικό 2
  • Περιστατικό 3
Περιστατικό 1
Περιστατικό 2
Περιστατικό 3