Το P.R. Cell 2G είναι ειδικά σχεδιασμένο για τη βελτίωση της όψης της κυτταρίτιδας. Το 95% των γυναικών πάσχει από κυτταρίτιδα. Η κυτταρίτιδα ξεκινά στην εφηβεία και εξελίσσεται σε κάθε γυναίκα διαφορετικά ανάλογα με γενετικούς παράγοντες όπως είναι η κληρονομικότητα και τα φυλετικά χαρακτηριστικά και  ατομικούς παράγοντες όπως είναι η διατροφή, η εγκυμοσύνη, το άγχος και ο σύγχρονος τρόπος ζωής.

Η κυτταρίτιδα εμφανίζεται όταν τα λιποκύτταρα κάτω από το δέρμα μεγαλώνουν ως αποτέλεσμα ορμονικών διαταραχών. Αυτά τα είδη λιποκυττάρων έχουν ίνες κολλαγόνου και λειτουργούν σαν προστατευτικό στρώμα. Τα διαστελλόμενα λιποκύτταρα τραβούν το κολλαγόνο και με αυτό τον τρόπο διακόπτουν το περίγραμμα του σώματος και δημιουργείται ανομοιόμορφη υφή δέρματος.

Για μέγιστα θεραπευτικά αποτελέσματα το P.R. Cell 2G μπορεί να συνδυαστεί με λιποαναρρόφηση, ενέσεις μεσοθεραπείας ή  ραδιοσυχνότητες.

Το σύστημα P.R. Cell προσφέρει ένα ρυθμικό βαθύ υποδερμικό κενό μασάζ με τη Γαλλική τεχνική “Palper­Rouler” (Τράβηγμα-Κύλιση) που φτάνει στη στοιβάδα του λιπώδους ιστού. Οι κεφαλές θεραπείας είναι σχεδιασμένες να αντιμετωπίζουν και να φτάνουν σε διαφορετικούς ιστούς προσφέροντας μία βαθιά ζύμωση που διαλύει τον ινώδη ιστό και λειαίνει την επιφάνεια του δέρματος βελτιώνοντας την όψη φλοιού πορτοκαλιού.  Η δράση του P.R. πραγματοποιείται και στα λιποκύτταρα, τα υγρά των λεμφαδένων και τις ραχιαίες ίνες απελευθερώνοντας το παγιδευμένο λίπος και επαναφέροντας στο δέρμα τη λεία του όψη. Η διάρκεια της εκάστοτε θεραπείας με το P.R. Cell 2G είναι 30 λεπτά. Απαιτούνται περίπου 10-12 συνεδρίες.

Ξεκίνησα μ' ένα δοκιμαστικό ραντεβού αλλά είδα τόσο μεγάλη διαφορά που δε θα μπορούσα να μην επιλέξω την ολοκληρωμένη θεραπεία

Χριστίνα Τ. 35 ετών
Χριστίνα Τ. 35 ετών

Στην αρχή με άγχωνε η διαδικασία της επέμβασης αλλά ο γιατρός αφιέρωσε πολύ χρόνο για να συζητήσει μαζί μου και να μου εξηγήσει τις λεπτομέρειες της επέμβασης που με ενδιέφερε και το αποτέλεσμα με δικαίωσε

Γιάννης Κ. 40 ετών
Γιάννης Κ. 40 ετών

Πέρα από ένας εξαιρετικός γιατρός είναι και άνθρωπος με το Α κεφαλαίο και στάθηκε δίπλα μου όποτε τον χρειάστηκα

Κατερίνα Μ. 50 ετών
Κατερίνα Μ. 50 ετών