Το P.R. Cell 2G είναι ειδικά σχεδιασμένο για τη βελτίωση της όψης της κυτταρίτιδας. Το 95% των γυναικών πάσχει από κυτταρίτιδα. Η κυτταρίτιδα ξεκινά στην εφηβεία και εξελίσσεται σε κάθε γυναίκα διαφορετικά ανάλογα με γενετικούς παράγοντες (όπως είναι η κληρονομικότητα) και  ατομικούς παράγοντες όπως είναι η διατροφή, η εγκυμοσύνη, το άγχος και ο σύγχρονος τρόπος ζωής.

Η κυτταρίτιδα εμφανίζεται όταν τα λιποκύτταρα κάτω από το δέρμα μεγαλώνουν ως αποτέλεσμα ορμονικών και άλλων διαταραχών. Αυτά τα διογκωμένα λιποκύτταρα, φαίνονται πιο έντονα με αποτέλεσμα η κυτταρίτιδα να γίνεται ορατή. Επιπλέον τα διαστελλόμενα λιποκύτταρα έλκουν το κολλαγόνο και με αυτό τον τρόπο διακόπτουν το περίγραμμα του σώματος και δημιουργείται ανομοιόμορφη υφή δέρματος.

 

Για μέγιστα θεραπευτικά αποτελέσματα το P.R. Cell 2G μπορεί να συνδυαστεί με λιποαναρρόφηση, ενέσεις μεσοθεραπείας ή  ραδιοσυχνότητες.

Το σύστημα P.R. Cell 2G προσφέρει ένα ρυθμικό βαθύ υποδερμικό μασάζ με τη Γαλλική τεχνική “Palper­Rouler” (Τράβηγμα-Κύλιση) που φτάνει στη στοιβάδα του λιπώδους ιστού. Οι κεφαλές θεραπείας του μηχανήματος είναι σχεδιασμένες ώστε να αντιμετωπίζουν και να φτάνουν σε διαφορετικούς ιστούς προσφέροντας μία βαθιά ζύμωση που διαλύει τον ινώδη ιστό και λειαίνει την επιφάνεια του δέρματος βελτιώνοντας την όψη φλοιού πορτοκαλιού (peau d’orange). Η δράση του P.R. Cell 2G πραγματοποιείται και στα λιποκύτταρα απελευθερώνοντας το παγιδευμένο λίπος και επαναφέροντας στο δέρμα τη λεία του όψη. Η διάρκεια της εκάστοτε θεραπείας με το P.R. Cell 2G είναι περίπου 30 λεπτά. Απαιτούνται περίπου 10-12 συνεδρίες.