Πρόκειται για μία νέα τεχνολογία στον τομέα των laser και όχι για κάποιο συγκεκριμένο μηχάνημα όπως συχνά λανθασμένα ερμηνεύεται. Το στοιχείο το οποίο το κάνει να διαφέρει από τα υπόλοιπα laser είναι ότι πρόκειται για πολλές ακτίνες laser μικρότερης διαμέτρου που έχουν κενό μεταξύ τους. Με αυτόν τον τρόπο γίνονται πολλοί μικροσκοπικοί τραυματισμοί κάτω από την επιδερμίδα, αφήνοντας παράλληλα άθικτα τμήματα υγιούς ιστού για ταχύτερη επούλωση και αποτελεσματικότερη ανάπλαση μέσω ενεργοποίησης του μηχανισμού κολλαγονογένεσης χαρίζοντας στον ασθενή ένα πιο φωτεινό και νεανικό δέρμα.

Με την εφαρμογή του επιτυγχάνεται ουσιαστική αναζωογόνηση και ανάπλαση κολλαγόνου εξαλείφοντας  τα σημάδια γήρανσης και βελτιώνοντας τη σφριγηλότητα του προσώπου, εμφανίζοντας ιδιαίτερα εντυπωσιακά αποτελέσματα οσον αφορά τις λεπτές ρυτίδες και κηλίδες.

Video

Ερωτήσεις

Χρειάζονται 3-5 συνεδρίες με μεσοδιαστήματα 3 εβδομάδων. Ο αριθμός εξατομικεύεται ανάλογα με τις ανάγκες του δέρματος του κάθε ασθενή

Μερικές μόνο ώρες μετά τη θεραπεία το άτομο επιστρέφει κανονικά στις καθημερινές του δραστηριότητες. Κατά τη διάρκεια 2-3 πρώτων ωρών υπάρχει μία ήπια ερυθρότητα και οίδημα.