Με την εισαγωγή του Dermapen το 2011, το Microneedling έφερε επανάσταση με την πρώτη αυτοματοποιημένη τεχνολογία.

Το λανσάρισμα του Dermapen 4 θέτει ένα νέο πρότυπο και σημείο αναφοράς που προσφέρει το απόλυτο προηγμένο και καινοτόμο microneedling με εξαιρετικά αποτελέσματα.

Σήμερα, το Dermapen παραμένει το πιο ευρέως χρησιμοποιούμενο σύστημα μικρο βελόνων παγκοσμίως.

ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ
Αντι γήρανση
Οι θεραπείες Dermapen έχουν σχεδιαστεί για να προσφέρουν μια ασφαλή θεραπεία πυροδοτόντας το φυσικό κολλαγόνο και την παραγωγή ελαστίνης από το δέρμα, χωρίς παρενέργειες καθώς και την βελτίωση των επιφανειακών ρυτίδων με αποτέλεσμα ένα υγιές, σφριγηλό και φωτεινό δέρμα.

Το πρόσωπο, η περιοχή των χειλιών, τα μάτια, τα αυτιά, ο λαιμός, το στήθος, τα χέρια και το τριχωτό της κεφαλής αντιμετωπίζονται με ακρίβεια με σκοπό την σύσφιξη και την τόνωση των χαρακτηριστικών και του περιγράμματος του προσώπου.

Ουλές
Το Dermapen 4 είναι η μόνη συσκευή microneedling με ειδική ρύθμιση και πρωτόκολλα για την αντιμετώπιση των βαθιών, ατροφικών ουλών συμπεριλαμβανομένων χειρουργικών, εγκαύματος, ραβδώσεων και ουλών μετά την ακμή. Η διείσδυση της βελόνας μπορεί τώρα να αυξηθεί έως και 3,0 mm. Η τεχνολογία AOVN, βαθμονομεί αυτόματα την ταχύτητα του κινητήρα, την πίεση και τη διείσδυση για στοχευμένη ακρίβεια.